Jdi na obsah Jdi na menu
 

Program


Letos bude na programu pečlivě vybraná česká i světová Rock 'n' Rollová muzika z různých období, kde dominoval tento žánr. K tomu se nám možná podaří sehnat i nějaké materiály na projekci. Samozřejmě je možné tuto hudbu občas "zředit" něčím z jiných soudků.  

  

stoly111.jpg

 

Když už jsme u těch soudků, je dobrým zvykem vám prozradit, co budeme bumbat za pivko. Tahle informace pivní fajnšmekry, ale i vybíravce většinou dost zajímá a proto: Letošní ročník bude z pípy tryskat tradiční nepasterovaná mezi pivaři velmi oblíbená jedenáctka - Svijanský Máz. Druhá možnost bude lehčí, ale chuťově také na dobré úrovni, desítka - Konrád 10°. Určitě se najde i Radegast Birell pro řidiče a možná i lahvová Plzíňka pro plzeňské nadšence či něco tmavého. Krom piva klasická nabídka hospůdek: Vínko, nějakej ten tvrdej -  na přání může být Tequila, bývá tam Morgan, zelená, vodka, jablíčko, švestka, rum, fernet, Becher a tak podobně. Nelze všechno pamatovat. Z nealka klasická sestava ve formě Coca-cola, Fanta, Sprite, Tonic, Džusíky, nějaká ta soda apod. Jestli bude točená kofola nebo malinovka do termínu konání akce zatím není jasné. Jinak se pokusím zajistit zase nějaké maso na lávovém grilu jako loni. 

svijany.jpg                konrad.jpg

Jinak bývá také dobrým zvykem na takové tématicky zaměřené akce přijít také tématicky oblečen. Akci to přidá na efektu, náladě i atmosféře. Proto budu mít velkou radost, pokud příjdete v dobovém oblečení - rock 'n' roll k tomu přímo vybízí a není těžké něco stylového na sebe v šatníku najít. 

 

lidi11.jpg

 

 Hudba, tanec, pivíčko, gril, ale bude také ohýnek a pokud bude chuť, můžem dát zase fotbálek.